Jom FoLLow MeMoLow..

Monday, June 29, 2009

Transformers In Malaysia

Demam transformers 2 melanda Malaysia. Di mana-mana ada gambar transformers sehinggakan anak kecil yang baru belajar bercakap pun pandai panggil pompomer. Di petronas, di KFC, di McD dan sebagainya semua ada kelibat robot ni.

Beginilah hebatnya promosi filem Mat Saleh. Mereka sanggup memperuntukkan jutaan ringgit hanya untuk kos promosi. Ini yang perlu kita pelajari, teknik pemasaran. Filem dah la best ditambahkan dengan promosi gempak lagi sebab tu diaorang untung beratus juta dengan sebuah filem.

Dah lama tak mendapat update cerita terkini berkenaan keruntuhan stadium Mizan yang runtuh, apa finding yang dapat selepas penyiasatan yang dilakukan?

Saja nak kongsi lagi kekereativan orang-orang kita berkenaan isu hangat ni. Orang kita semakin mahir menggunakan photoshop. Jangan salahgunakan kepandaian yang dimiliki untuk benda-benda yang melanggar perintah agama sudahlah. Gambar yang didapati dari komen pengunjung isuhangat

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Grab this Widget ~ Blogger Accessories