Jom FoLLow MeMoLow..

Saturday, January 17, 2009

Pandainya Bapak

beckham bertanya kepada bapanya...

beckham: pak, betul ke make love tu best?
bapak: haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!
beckham: tapi betul ke org pompuan lagi rasa best?
bapak: kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa
best?
beckham: tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa?
bapak: kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu...
kamu suka tak?!
beckham: betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?
bapak: kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!
beckham: kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?
bapak: kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!
beckham: waaahhh... bapak ni pandailah!
bapak : :)



Related Articles by Categories


0 comments:

Post a Comment

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Grab this Widget ~ Blogger Accessories