Jom FoLLow MeMoLow..

Friday, September 12, 2008

Drunken Finalist 2008

Drunken finalist Grammy award 2008...........


7th

6th

5th

third place

Second place

And the winner goes to..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

hahahaaaaaa....sapa ke bisi gambar maya mabuk tau meh anjung kitu enti ka enggau pencalonan taun baru ila...

Tu Baru ia.....MERDEKA!!!




Huhhhh...nya meh gamal utai ke digaga aku dua tiga ari tu, ngasuh untak nyau bening-ning bepusin. 3 kali ngagai site laban bisi salah ba lakaran asal aku suba nya baru tembu. Enti semina tembu pia aja, empai entu ulih ngasuh senang ati endar...dah dianjung ngagai boss sereta dah bisi approval baru lantang ti...
Pagi tu nya baru tau dikumbai Merdeka.semua dah siap magang, nganti ke nganjung ngagai client aja lerrrr. Tang kami ba upis ditu sigi dah nemu perangai enda menuku aku ga.....Enti pengawa empai tembu sigi enda bemunyiiii...makai pan kadang-kadang laun ari orang, pulai lemai pan bakanya meh, udah nganjung mem pulai nikal baru ga ngangai upis...tang enti kereja udah
tembu jaga meh....abis orang sebelah opis ditundi....ambis belaya enggau bala amoi kerani..nasib ga boss manah...Hehhh pagila senang ati ga cuti, nadai utai kerunding ke agi. wahhhh pagi tu dah meli KFC bala bos,,,, melanja sempena perayaan kuih bulan, tang tua kaban aku sabah (kadazan dusun) ke duduk sepiak aku ukai entu ngining manuk nya..tang ai ke dalam botol segiempat ke dalam plastik siti...manah endar gamal ai nya ga...udah ga nanya bos tadi nganti dah ambis gawa peneka ngirup.....haaaaaa nya meh utai ke manah endar dinga aku.... Lemai legi meh ensepi ia....pama nyau kuning magang utai peda cukup meh nya.......

Thursday, September 11, 2008

Programmer oh Programmer

perlu pikir dengan semasak-masaknya dulu sebelum anda menyesal dikemudian hari. Ini adalah contoh daripada seorang isteri yang mengadu pada mengenai hubungan dia dan si suami, seorang PROGRAMMER setiap hari.

Suami : (Setelah balik lewat dari pejabat) "Selamat malam sayang, sekarang saya logged in."

Isteri : Abang ada beli tak barang yang saya pesan tadi?

Suami : Bad command or filename.

Isteri : Tapi kan ke saya dah call abang pagi tadi kat pejabat suruh abang beli!

Suami : Errorneous syntax. Abort?

isteri : Ish. Abang nih, takkan itu pon tak ingat? Hahaa..... Abang kata tadi dalam telefon nak beli tv? Mana dia?

Suami : Variable not found...

Isteri : Abang nih memang tak bole harap la. Bak kad kredit abang. Biar saya pergi belikan dan shopping barang dapur sekali.

Suami : Sharing Violation. Access denied...

Isteri : Abang ni tak sayang saya ke? abang lebih sayang komputer abang tu dari saya. Saya tak tahan la kalau macam ni selalu.

Suami : Too many parameters...

Isteri : Saya menyesal pilih abang sebagai suami saya. Harapkan muka je hensem.

Suami : Data type mismatch.

Isteri : Abang nih memang betul-betul tak berguna la.

Suami : It's by Default.

Isteri : Macamana pula dengan gaji abang?

Suami : File in use ... Try later.

Isteri : Kalau begitu, apa peranan saya disisi abang sebagai seorang isteri?

Suami : Unknown Virus. "

Future Laptop






Tuesday, September 9, 2008

Hidden Truth About The American Landing On The Moon

Its a Hidden truth .....
But Indians were the 1st, and reached the Moon much b4 the USA guys
Look at the shadows below .



Have u ever noticed the images that we see ?

This is known to the world............

But NASA has released only half of the Picure taken.............
..
..

Now see the original Full Picture..................!!!!!


..
..
..



'A day without laughter is a day wasted.'
hehehehe..~

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Grab this Widget ~ Blogger Accessories