Jom FoLLow MeMoLow..

Friday, April 4, 2008

lawak sms

Percaya lah pada TUHAN
Berdoalah sebelum mulakan ari ini..
BERDOA
BERDOA
BERDOA
BERDOA
BERODA orang cakap...
Bukan picit-picit TELEFON!!!
---

she came to me night,
explore my body,
got on top of me,
touch me,
she bit,
suck,
swallowed,
when she was satisfied,
she left me,
i was hurt,
damn mosquitos

---

advantages of breast milk,
A. no need to boil
B. cat cant steal
C. available in attractive containers
D. popular in all age group
E. best of it all, buy one, get another for free

---

Pantun Raya Edisi Tamil: uno rendek kadel guli. Kadel gulik kunji naiir. amma apak kari gedik. dey tambi happy Aidilfitri...aamaaakk...

---

dissapointed?
heart broken?
life is meaningless?
nowhere to go?
suicide?

visit hongkong & china and take a deep breath!!

---

'ingin besarkan 'tuttttt' anda?
tanpa bahan kimia
tanpa senaman
tiada kesan sampingan'


gunalah kanta pembesarr!!

---

Katak pisang katak puru,
Adakah katak dan pisang sepupu?
Jangan perasan atau terharu,
bukan nak ucap kata rindu,
Just nak ucap
selamat hari rabu...

---

Ada gula ada garam,
kuih keria kuih apam,
nasi lemak pantai dalam,
buah dadu buah pelam,
kapal terbang kapal selam,
jgn marah jgn geram,
saja nak ucap selamat malam.....

---

semalam i mimpikan u..
pagi tadi pun i teringatkan u...
harap-harap malam ni i mimpikan s,t,u,v,w,x,y,z pulak....

---

a,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k,l,m,n,o,p,q,r,s,t,v,w,x,y,z. ..
did i missed something...???
hmm...i missed 'u'...i miss u...

---

hi, apa khabar?
dah la,tak yah teruskan baca
degilnya kau ni..
AKU DAH KATA JGN TERUSKAN BACA, BEROK!!


coution - jgn bagi pada kengkawan yg baru anda kenali

---

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20...................






baiklah, esok kita akan belajar ABC plak....

---

hey...

i'm getting married next month

ada kenduri sikit and only few people r invited

tak yah bawa any gift

just bring SOMEONE to marry me...

---

what happen 2
your hp?

everytime i call,
operator said:

sorry,the
person that
you call is a
MONKEY!

please call zoo....

---

Kumasuk bilikmu kulihat dirimu sedang baring..

Ku ke katilmu lalu kucium kedua-dua belah pipimu

dan kubisikkan ke telingamu dengan perlahan...

"INNALILLAH WA INNALLILAH HIROJIUN.."

---

kalau nak kahwin jgn pilih polis atau nurse,
pilihlah kondukter bas......
sebab kalau polis dia kata "STOP!",
kalau nurse dia kata "NEXT!"
tapi kalau kondukter bas, dia kata "masuk dalam lagi bang!"

---

Tahniah kerana anda adalah
pemanggil bertuah yang ke-seratus ribu!
Kami tidak menyediakan apa-apa hadiah
sekadar mengucapkan tahniah!
Downloadlah lagiye !!!!!!!!

---

Kau nak tolak henpon ke?
Tolak kat aku lah!
Sat lagi aku mai,
kita main tolak2 henpon ye!
Jangan tolak atas lantai nanti henpon calar.
Kita tolak atas kapet OK!!!!

---

Jika ada yg kata awk gila,sabar je. Jika ada yg kata awk monyet rilex beb. Jika estupido pula cool je..Tapi jika ada yg kata wow awk CANTIK, tampar dia. DIA BOHONG!!

---

Buat baik berpada-pada,
Buat jahat jangan sekali,
Buat overtime berganda-ganda,
MC tipu jangan dibeli.

tak baik tau buat mc sendiri.....

---

berakit-rakit ke hulu
berenang-renang ke tepian
bersakit-sakit dahulu
pergi ke klinik kemudian

---

Awas!
Wabak SMS sangat mudah dijangkiti!
Elakkan menaip henpon di tempat awam.
Elakkan dari berjumpa mereka yang baru menerima SMS anda.

SMS- Suka Menaip Sindrom.

---

This time i'm
sure about what
i'm feeling & i'm
gonna say it.................................

I

I L

I Lo

I Lov

I Love

I Love Y

I Love Yo


I Love Yoghurt.........

Sedap tau....

---

anda gagal dlm bercinta??!

meragui akan kejujurannya??!

kecewa dengan sikapnya??!

ingin MEMBUNUH DIRI???!!!!

call me :
KEDAI KERANDA
05-5555000
7 PG-7 MLM

---

if u need advice,
msg me...

if u need a friend,
call me...

if u need help,
email me...

if u need money,
the number u dailed is not in service...

---

jikalau kau marah..keluarkan segala amarah mu,kerna itu bisa melegakan perasaanmu

jikalau kau gembira...keluarkan kegembiraanmu, biar semua org disekelilingmu tahu

jiakalau kau berseduh...keluarkan kesedihanmu dengan menangis kerna itu bisa meredakan hatimu...

tapi jika kau malu...JANGAN sesekali keluarkan kemaluan mu..kerna akan binasala hidup mu...

---

"KAU SUNGGUH DINAMIS, SIFATMU CUKUP PUITIS, GAYAMU SELALU EROTIS, JIWAMU SUNGGUH ROMANTIS, CARAMU SEPERTI CELEBRITIS, TAPI SAYANG WAJAHMU SEPERTI TELETUBIES"...!!!!!

---

Semalam masa aku lalu kat depan rumah kau, aku ada terbau sesuatu. Aku tak tahan terus lari! Aku bukan nak takutkan kau tapi aku nak tanya... Kau kentut eh??!!!

---

Teknik terbaru untuk membuat panggilan percuma: Tekan butang OFF pada henset anda, bercakap seperti biasa. (Jarak panggilan tidak lebih 10 meter)

---

break fast can't eat
thinkin' of u

lunch can't eat
thinkin' of u

dinner can't eat
thinkin' of u

at night can't sleep....
coz i'm...................






soooo hungryyyyyy...
---

salam manis bersama madu,
salam rindu bersama i miss u,
salam sayang beriringi i love u,
salam rock wa caya sama lu,
salam silaturahim how are u pagi ni?

---

Bonda, duit bonda bulan nih tak dapat nak dikirim lagih...
SMS nih ajelah yang mampu kita kirim...
Ni pun prepaid dah nak abis...
Kalau bank tipon, kata kita kirim salam...

---

Geram btul aku lah!
Hari-hari dia lalu mesti dia campak sampah kat dalam pagar.
Nak kena budak posmen ni, dia tak tau ke surat hutang ni semua buat sampah aje!!!

---







"Tuhanku aku tidak layak untuk syurgaMu, tetapi aku tidak pula sanggup menanggung siksa nerakaMu, Dari itu kurniakanlah keampuanan kepada ku, ampunkanlah dosaku, sesungguhnya Engkaulah Pengampun dosa2 besar.... "

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Grab this Widget ~ Blogger Accessories